Extreme Fishing with Robson Green

2011. október 23. - Címkék:

A Channel Five megbízásából készülő filmben Robson Green vezetésével vehetünk rész egy különleges kalandsorozatban, ahol minden horgász álmát valósítja meg a színész-rendező azzal, hogy a Föld szinte minden zugába eljut egy-egy különleges fogásért.

Sok esetben megfoghatatlannak, félelmetesnek tartott halak is Robson horgára akadnak, ami néha meglepő, hisz saját bevallása szerint is van mit tanulnia a helyi vezetők rutinos tudásából. Tudásétvágyát sokszor saját fogásaival mérsékli, mert gyakorlatilag mindent megkóstól, ami csak a horgára akadhat az embernek. Louisianában barrakudákat keres, Dél-Afrikában pörölycápával néz farkasszemet, az Ebro harcsáit is igyekszik becserkészni, ahogyan az Azori-ó szigetek 500 fontos kék marlinjával is megpróbál megküzdeni.

A szórakoztató, néha gegszerű jelenetekben sem szűkölködő sorozatból már négy évad elkészült, és jelenleg már az ötödik sorozaton dolgoznak. A film apropója, hogy szeptember elején került a boltokba az első három évadot magában foglaló box set. Sajnos itthoni forgalmazásról ebben az esetben sem tudunk, de egyszer biztosan ide is elér, ha nem máshogy, talán az ismeretterjesztő csatornákon keresztül.

Első évad

Costa Rica, USA, Észak-Afrika, Spanyolország, Portugália

Második évad

Kanada, Alaszka, Új-Zéland, Ausztrália, Észak-Amerika, Tájföld, Fülöp-szigetek

Harmadik évad

Zimbabwe, Zambia, Kenya, Kína, Sri Lanka, Brazilia, Szenegál, Kuba, Japán, Panama, India, Maldív-szigetek, USA

Megvásárolható az Amazon.com-on!