Híres hazai horgászok

2012. január 25. - Címkék:

Horgászni a hazai hírességek is szeretnek! Nézzük, kik is azok, akik szabadidejüket pecázással töltik!

Németh Kristóf


Mindenki “Gézája”, Németh Kristóf igencsak oda van a pecáért. Amikor teheti hódol is ennek a szenvedélyének, sőt kisfiát is sporthorgásznak neveli. A munkás hétköznapok között ha az időjárás engedi szakítanak időt immár családi elfoglaltságként a horgászatra, ami nagy kincs a zsúfolt urbánus élet mellett.

Reviczky Gábor


Talán ő az egyetlen olyan színész, akiről még az átlag polgár is tudja, hogy nagyon horgász. Általa vezetett horgász műsorokban is feltűnik időről-időre a tematikus csatornákon. A Soroksári Dunaág mellett él, így minden otthon töltött szabadidejében a folyó kényelmét élvezi.

Cseh László


Ő az, aki a víztől a vízhez menekül! A sportban nagyon fontos a koncentráció, az összeszedettség. Ebben segít olimpiai aranyérmes úszónak a horgászat. Sokan azt gondolják hogy egy úszót mi stressz érheti, hiszen csak úsznia kell és a vízben nem zavarja senki.
Természetesen ez nem így van, mert egy sportolónak már nem csak a szakágában és a versenyeken kell helytállni, hanem a medencén kívül is.
Felkészülések között és amikor ideje engedi pecázni jár egyedül, vagy családjával a lényeg hogy a víz mellett legyen.

Vikidál Gyula


Szenvedélyes horgász, akinek még a saját honlapján is horgásztársaihoz szól elsőként. Nagyon kedveli a vízpartot, és a horgászatot. Nagyra becsüli azokat az embereket akik jó horgászokként, jó tógazdaként mások boldogulást biztosítják. Színészként a média versenyek rendszeres meghívottja.
Természetesen ő is a pihenést, a nyugalmat keresi a horgászatban. A másfajta kihívás a természet közelsége segít neki a mindennapok terheit elviselni, és persze szórakoztatja is a horgászat.

Erdei Zsolt


Sajnálatos kéz sérülése okán most biztos jól jönne profi bokszolónknak egy pihentető horgászat, de talán most egy meleg szoba kényelme és a nyári pecák emléke is gyógyítóan hatnak Madárra. Erdei Zsoltról már horgászversenyt is neveztek el, aminek nem a halfogás a legfontosabb mozzanata, hanem a cél amiért azt életre hívták. Örülünk ha az országnak olyan hírnevet hozó sportolója van, mint Madár, aki mindamellett, hogy profi a boxban, komoly horgász hírnevet is szerzett.

Koncz Gábor


A Kossuth-díjas színész is szereti a víz mellet tölteni az időt. Talán nem véletlen, hogy sok színész menekül a rivalda fényből egy hűs fa árnyékába. A fellépések, rendezések között kell némi olyan pihentető elfoglaltság, ami kikapcsolja az embert.
Koncz Gábor a horgászatban is olyan, mint az életben, szereti elérni amit kitűz magának. Nem keresi a könnyű utat, így inkább a nagyobb kihívást választva méretes halakat igyekszik fogni.