Horgászangyal

2012. október 30. - Címkék:

Jó reggelt Angyalok! és szinte azonnal jelenik meg lelki szemeim előtt a három igen csinos színésznő – bár a magazinban lévő lányok után ez szinte törvényszerű…

Nos, ha Charlie angyalai nem is, de a Horgász Angyal megérkezett! Feladatuk hasonlóan küldetésszerű, mint a filmbéli angyaloké, csak a Horgász Angyalok célja nem fikció, hanem nagyon is valós. Bizonyára minden horgász járt már úgy, hogy a párja szerette volna meglepni – mondjuk születésnapjára – egy új horgászbottal, orsóval, valamivel, ami a hobbijához kötődik. Igen ám, de mi horgászok igen érzékenyek vagyunk a részletekre! Nem mindegy, hogy milyen hosszú, milyen dobó súlyú, hány csapágyas az ajándék! Felesleges holmira senki sem szeret költeni, amellett hogy hasztalan ajándéknak tiszta szívből örülni nem könnyű.
Igazán megbecsülendő az a családtag, aki azon túl, hogy békésen tűri a másik hobbiját, még a legújabb horgász trendekkel is tisztában van, és pontosan tudja, hogy mire vágyik a horgász.
Nos, ha a Te feleséged (esetleg férjed) családod tagjai nem egészen ilyenek, akkor a Horgász Angyal nekik nyújt segítséget!

Az Angyal feladata egyszerű, diszkréten kideríti, hogy – A HORGÁSZ – mire vágyik.
Nincs is annál jobb, mint amikor valaki leveszi a választás terhét a vállunkról. Egy jó barát, aki irányt mutat az ajándékozónak, hogy ne csak szép, de hasznos is legyen a kiválasztott meglepetés. Ne fordulhasson elő, hogy a sokadik műcsali kerüljön a fa alá Karácsonykor, miközben Te alapvetően bojlizni szeretsz. Arról nem is beszélve, hogy bár az minden horgász számára nyilvánvaló, hogy megfelelő horgász felszerelést nem a hipermarketben meg a plázákban kell keresni, lehet, hogy a Te párod ezt nem tudja…
A Horgász Angyal útmutatást ad, segít, kutat és kedvedben jár hogy a meglepetés telitalálat legyen. Egyszerű, nem?! Ha horgász felszerelést szeretnél, csak rakd a kedvencek közé vagy hagyd “véletlenül” megnyitva a horgaszangyal.hu-t, hogy a párod feltétlen észrevegye vagy csak simán lájkold és oszd meg a Horgász Angyal Facebook oldalát! A többi már az Angyalok dolga!

horgaszangyal.hu
Facebook