Rapala Pro Bass Fishing: Az elit!

2011. október 23. - Címkék:

Már jó ideje ott van a boltok polcain, de ha nincs egy 10 éves játékkonzol megszállott fiad, akkor nem valószínű, hogy csak úgy összefutottál vele. Na de mi kerül ebbe ennyibe? …merthogy nem olcsó, de egy tank benzin áránál nem több.

A konzol játékok megszokott cd doboz méretű tokja helyett itt valami mást kapsz. A vaskos doboz valami horgászbotféle eszközt rejt, ami méretét tekintve akkora, mint egy teleszkópos gyerekpeca, funkcióját tekintve viszont semmire sem jó.
Persze ez nem igaz, mert ez a bot adja az igazi “realisztikus” élményt. Ülsz vagy állsz a nappalidban, és mehet a peca. Elsőre talán morbid gondolat így horgászni, de tényleg jó, meglepően jó! Magad válogatod ki a felszerelést a legapróbb részletekig, Nitro csónakból pergethetsz, és a hűtő csak pár lépés… mi kellhet még?

Paterold el a gyereket a konzol elől, mondván most apa játszik, és lépj be az elitek világába.

Válassz tavat, teljesítsd a kitűzött fogást és győzd le a többieket! Igazi észak-amerikai horgászverseny részese lehetsz, tisztára mint a tévében, csak ez így sokkal jobb. Igaz, a botkontroller nem az igazi elsőre, de az új felszerelést csak meg kell szokni.

Dobj párat, és utána simán fog menni!

Az irányító botba mozgásérzékelőt építettek, így tényleg jobbra, balra, fel és le kell mozgatni ahhoz, hogy eredményes lehess, és gyűjtőbe tehesd a fogást.

Persze egy szobában a horgászélmény sosem lesz az igazi, de a cél nem is ez, hanem a szórakozás. Lehet bajnoki trófeád, horgászhatsz csapatban vagy egyedül.

Így legalább új értelmet kap az, hogy miért adtál ki annyi pénzt a gyerek konzolgépéért, és talán párbaj üzemmódban még le is tudod győzni a kicsit, ha hagyja magát!

A sporthorgász programot Wii-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo DS-re, PlayStation Portablere és PlayStation 2-re adják ki, de természetesen elérhető az iTunes virtuális polcain is. Sajnos Androidos verzió még nem készült belőle.

Kipróbálod most? Nyomás játszani!