Robson Green extrém horgászkalandjai

2012. június 28. - Címkék:

Az angliai származású, tévés személyiség Robson Green extrém horgászkalandokra hív minket július 4-től.

Green az utolsó négy évét azzal töltötte, hogy körbeutazta a világot és olyan halakat fogott, melyekről a legtöbb horgász csak álmodozhat. Az évek során összegyűjtött tapasztalatait most igazán gyakorlott halászokkal szemben fogja kamatoztatni.
Robson Green extrém horgászkalandjai című, új sorozatában Amerika legjobb horgászaival találkozik és méri össze tudását szerte. A nyolc részes sorozatban az egész kontinenst bejárja.
Az első részben Brazíliában veszi fel a versenyt Rio de Janeiro legjobb halásza ellen, majd az Amazonnál harcsára vadászik.

Az összesen 10.000 mérföld partszakasszal rendelkező amerikai Nagy-tavaknál 40 horgásszal találja magát szemben egy professzionális versenyen. A sorozat harmadik részében Mexikóban egy igazi trófea nyertes marlinnal mérkőzik Cabo San Lucas partjainál.
Kanadai kalandjai során Robson négy mesterhorgásszal méri össze tudását, köztük egy igazi túlélővel, aki úgy ismeri Kanada vad vidékeit, mint a tenyerét. Texasban egy igazi szörnyre vadászik: a Trinity folyónál egy aligátorhal akad a horgára.
A keleti part legendás cápa vadászának unokaöccse ellen harcolva tonhalat, homárt, tőkehalat és cápát fog. Dél-Amerikában járva megáll Peruban is, ahol többek között szembe találja magát a legfiatalabb ellenfelével, egy 14 éves fiúval, aki puszta kézzel horgászik.
Legvégül pedig már Alaszkában találja magát, ahol szembe kell néznie a bennszülött tsimshianokkal, akik igencsak otthon vannak ősi halászterületükön.

Robson’s Extreme Fishing Challenge július 4-től minden hétköznap 18.00-tól a Discovery Channel műsorán.