Tunyacsáp akcióban!

2012. március 26. - Címkék:

A lábasfejű csalik nálunk nem igazán a legnépszerűbbek, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány forgalmazónál láttam egy két kóbor darabot.
Ez nem is csoda, mert ki a fene akarna tintahal imitációval pecázni és leginkább mire…

A választ a vertikális vagy a mélyvízi gumizás adhatja. A lifegő kis karocskák a mély vízből felhúzva meglepetéseket okozhat. Persze ezzel nem azt mondom, hogy a legideálisabb mondjuk harcsára vagy fekvő süllőre, de minden csaliban ott a fogás lehetősége. A meglepetés pont a szokatlanságában lehet. A halakat sokan csak ösztönlényeknek tartják, és csak derülnek azon, hogy ha ravasz harcsákat vagy rutinos pontyokat emlegetünk. De a tény az, hogy aki rendszeresen horgászik tudja a hal, legyen rabló vagy békés fajta nem rohan csak úgy fejjel a falnak, főleg ha sok évet megélt példányokról van szó.

Rutin, ösztön, vagy ész, mindegy minek nevezzük, de egy biztos a teljesen idegen, a valami új kíváncsivá teheti azokat a halakat is, akik jóval óvatosabbak a társaiknál. Ilyen esetben jöhet szóba a említett Hogy Lures által gyártott Mini Squid Ink, vagy valami hasonlóan meglepő csali.
Ezt a típust négy féle színben kínálják és négy darabos kiszerelését valamivel több mint 6 dolcsiért kínálják.

Megvásárolható a balista.com.au-n.

Nézd meg a Hogy katalógusát!

Facebook
YouTube