Új generáció

2011. november 24. - Címkék:

Aki már a könyvet is kilóra írja! Raphaël Biagini neve lehet, hogy nem mindenkinek cseng ismerősen. De ha leghíresebb fényképét is társítom a nevéhez, akkor biztosan beugrik, ki is ő.

Szinte nincs a világon olyan hírcentrum, ahol ne fordult volna meg a neve miután kifogta a világrekord aranyhalát 2008 szeptemberében. A 30lib (13,6 kg) hal képe a világ minden sarkába eljutott, de ebben az esetben talán kicsit fordítva sült el a hírverés, mert míg a narancs pontyra szinte mindenki emlékszik, addig a francia horgászra már nem annyira. Arról nem is beszélve, hogy a kétkedők a mai napig vitatják a fogás valódiságát.
Pedig nem ez volt élete első méretes fogása. Rá egy évre, 2009-ben kifogta a világ második legnagyobb tükör pontyát, amely 35,5 kg volt.
Az egész életét a horgászatnak szentelte, bár furcsa ezt egy ilyen fiatal emberre mondani.
A most 31 éves férfi, igen korán 12 éves kis kamaszként elhatározta, hogy beteljesíti álmát és világhíres horgász lesz. Otthagyta az iskolát, és minden idejét a halaknak, a ponty horgászatnak szentelte. Eredményességét nem lehet vitatni, de vajon megérte-e…?

rre, és sok más kérdésre ad válasz ebben az évben megjelentetett könyve a CARPE New generation.
Életrajzi, és szakkönyv egyben, de sajnos csak franciául jelent meg.

Ez nem egy mindennapi könyv mert, talán a világ egyetlen olyan kiadványáról beszélünk, amit a paramétereivel hirdetnek, pontyhorgászhoz méltón…
448 oldalas, amiből 289 illusztráció, négyszín nyomott, teljes méretű 210 x 297 x 31, A4 – 2,150 kg.

Facebook

Kifogták az aranyhalat!

Raphaël Biagini fogása valódi-e, vagy sem, mindenki döntse el maga, mit lát! Utánanéztünk, vajon mások is találkoztak-e már az aranyhallal!
Nos, azt nem tudjuk, bárkinek is teljesült a három kívánsága, de hasonló fogásokkal sokan büszkélkednek!


Még több kép!